Дрейк драпа да запише дует с Кичка Бодурова

May 8, 2024     zhelyo     2101
В опит да преодолее текущите унижения от Кендрик Ламар, канадският рап изпълнител Дрейк обяви намерението си да се обедини музикално с неподозиран балкански талант – българската естрадна звезда Кичка Бодурова.

Известен със своята способност да се даптира към разнообразни музикални жанрове и дамска възраст изпълнител изглежда е решил да добави към своя арсенал и българската музика.

Според източници, близки до Дрейк и по вероятност негови непризнати деца или поне втори братовчеди, инициативата е част от негов стратегически план да разсее облаците около себе си и да намери нови аудитории.
„Дрейк се чувства вдъхновен от необикновената енергия и емоционален диапазон на Кичка Бодурова,“ сподели негов сътрудник. „В никакъв случай желанието му за колаборация с нея не идва, защото Панайот Панайотов е проявил мижав интерес към подобна идея и го е отрязал преди това.“

Коментар от Кичка Бодурова все още не е получен, но почитателите на музиката ще останат на нокти в очакване на тази потенциално преломна музикална симбиоза.

Ако дуетът се случи, това със сигурност ще отбележи един нов начин за сливането на Западната поп култура с българските традиционни звуци, представяйки един дългоочакван мост между културите. Същевременно това ще бъде шанс и двамата да дадат нов тласък на кариерите си след творчески разпри с по-талантливи от тях певци.

Докъде ще стигне Дрейк в отчаянието си?

Избери отговор!
Край