Доган си подпалил собствената 5G антена след призив на една жена от Провадия

May 18, 2020     zhelyo     12573
СЛЕД БУРГАС ТАМ - Стана ясна причината за пожара в т.нар. летен сарай на почетния хидроинженер д-р Ахмед Доган.

Мъдрият политик от прехода и учен-ентусиаст е запалил собствената си 5G антена, след като достигнал до данни, че чрез нея ще заболее от Covid-19 и ще се наложи да бъде ваксиниран от Уилям Хенри Гейтс Три.

Соколът коментира пръв пред нашата медия мотивите си за това сериозно действие, като посочи, че именно при нас е попаднал на трогващия призив на една жена от Провадия, което го накарало да се замисли.
"На 66 съм, с придружаващото заболяване, което бих нарекъл болен патриотизъм, милея за тая страна. И няма да се дам да ме чипират, за да лишат България от мен, както и мен от България - ние принадлежим един на друг. Затова премахнах тази антена с пречистващ огън" - сподели пламенно той.

Доган предприел действието, защото нямал Facebook профил, чрез който да забрани облъчване, ваксинация и чипизация на себе си и семейството си, позовавайки се на Правилото за слято и полуслято писане, Законите на Мърфи и Теоремата на Талес.

По този начин се слага край на спекулациите, че пожарът е възникнал от случаен клошар, пратен е от Дубай или е плод на пиянска грешка.

Премахнахте ли 5G от живота си?

Избери отговор!
Край