Динко и Перата се сбиха кой да наследи Джон Сноу на Вала

Apr 28, 2016     zhelyo     15671
НА БРАЗДАТА - Известните пазители на родната граница Динко от Ямбол и Перата от Бургас се сбиха помежду си в спор кой от тях да наследи Джон Сноу като командир на Нощния страж.


"Как ше пазиш вала, нямаш ативе и си под домашен арест" - рекъл Динко на Перата, който му отвърнал с обвинение, че не е достатъчно голям патриот, не милее за Вестерос и е агент на Хелзинксия комитет.


Постът на предполагаемо засега умрелия Сноу бе овакантен и за него се появиха веднага апетити още с първия епизод на шестия сезон, но защитата на Вала не е шега работа. И двамата кандидати са убедени, че досегашният Командир е бил кукла на конци на Меркел и неслучайно е довлякъл стотици хиляди бежанци диваци да очакват да преминат Вала и е бил склонен да продаде расата си, за да си с дивачка.
Въпреки масовото наръгване на Джон Сноу още в края на миналия сезон, мнозина са уверени, че червената социалистическа кукувица Мелисандра ще го съживи с нейните турски ваксини.


Същевременно Ердоган продължава традицията на баща си Крастър и от сарая си отвъд Вала изнудва Нощния страж, правейки се на силен и важен, та никой отсам Вала да не сме е да го обижда.

zhelyo

 

Кой ще е новият стопанин на Черния замък?

Избери отговор!
Край