ДАНС потвърди: Васил Левски наистина е псувал на майка, имаме го на запис

Feb 18, 2015     zhelyo     13618
РАЗВЪДНИК НА ЧЕРВЕИ С ПЕЛЕНГАТОРИ - Държавната агенция "Национална сигурност" и прилежащите ѝ частни субекти за следене излязоха с изненадващо разкритие в контекста на реакциите от филма "Дяконъ Levskiй".


Според службите за сигурност Апостола наистина е псувал на майка често, като от ДАНС се позовават на записи от телефонните разговори на революционера, взимани от тогавашните турски служби.


Репликата за майката на едно заптие е била използвана във филма правилно и дори съвпада с интонациятя в записа от архивното СРС на Османската агенция "Национална сигурност", отново контролирана от могъщи сараи, както е и до днес.
"Искаме да предупредим, че доста от възмутените от репликата на Васил Левски във филма също често псуват на майка и ще пуснем записите, ще им спретнем едно "гейт"-че и ще мирясат" - ядосани бяха от ДАНС.


Службите, подчинени на ДПС, обявиха радостта си, че съвременната висша култура допринася за опошляването на патриотизма, лишавайки го от всички други неща освен от патос, цинизъм и омраза, с което да се подхранва нелепата политико-обществена реалност у нас.


zhelyo

За какво най-често е псувал Левски?

Избери отговор!
Край