Църквата обвини кокошки - атеисти за високите цени на яйцата преди Великден

Mar 6, 2012     zhelyo     2335
Високите цени на яйцата, които поскъпнаха с 30-40% от началото на февруари, се дължат на атеистично настроени кокошки, желаещи да саботират Великден, обявиха от Светия синод.

 

Европейската директива за щастливи кокошки доведе птичето съсловие до охолност и загуба на ценности. Пернатите все по-малко вярват в Бога и считат, че задължението да предоставят значително количество яйца на ниски цени за нуждите на най-светия от празниците, е безсмислено” - оплака се човек с черна рокля и брада.
 

Както е известно, цените на яйцата бяха анатемосани от църквата, която се готви да почете възкресението на своя най-значим пророк и също така син на върховното ѝ божество, боядисвайки и удряйки ги едно в друго.

 

Същевременно кокошките обвиниха църквата в лицемерие, след като тя не одобрява абортите, но с охота използва неосъществени пилета за ритуалите си. Те обявиха, че ще продължат да снасят на завишени цени до края на април, за да попречат на празника да се осъществи в познатите си пропорции.

 
"Като толкова им харесва този религиозен ритуал, да си боядисат плацентите и да ги пляскат една в друга. Техният Бог е човек, а не петел, нямаме нищо общо" - обяви лидерът на кокошите атеисти, решил да запази анонимност, за да не бъде нападнат от религиозни фанатици, използвайки псевдонима 5L.
zhelyo

Обичате ли яйце?

Избери отговор!
Край