Coca-Cola пуска премиална серия продукти с нормални капачки

Apr 4, 2023     zhelyo     3568
ГЛОБАЛНО - Световният лидер в производството на безалкохолни напитки, Coca-Cola, обяви официално старта на своята премиална серия продукти с нормални капачки, които са специално създадени, за да предотвратят наранявания и да улеснят потребителите.

Популярните напитки на Coca-Cola, като Coca-Cola, Sprite, Fanta и други, вече ще бъдат достъпни в новата премиална серия със стандартни капачки, които могат да бъдат лесно и безопасно отваряни. Този ход на компанията е реакция на масовите оплаквания от страна на потребителите, свързани с прикрепените капачки, които често предизвикват порязвания и наранявания при опит за отваряне.

Новата серия продукти с нормални капачки е разработена в тясно сътрудничество с експерти в областта на безопасността на потребителите и е съобразена с най-високите стандарти за качество и удобство. Капачките са изработени от висококачествени материали, които осигуряват лесно отваряне и затваряне, без да се налага използването на сила или инструменти.
Coca-Cola ще предлага новата премиална серия продукти с нормални капачки срещу символично доплащане от няма и три лева, което е по-висока цена в сравнение с традиционните продукти на марката. Тази инициатива е ориентирана към потребителите, които ценят своята безопасност и комфорт и са готови да доплатят за улесненията, които новата серия предлага.

Coca-Cola продължава да иновира и да се стреми към удовлетворение на разнообразните нужди на своите потребители по целия свят, след като през годините представи разнообразни начини за набавяне на течна захар и кофеин за всеки вкус. 

Защо са капачките залепени за бутилките?

Избери отговор!
Край