Човек, знаещ каква нищожна прашинка във времето и пространството е, продължава да се напряга за тъпи неща

Jun 21, 2021     zhelyo     5774
МЕЖДУ УШИТЕ - Злободневни и нищожни неща продължават да консумират голяма част от енергията и времето на злободневно и нищожно същество.

Въпреки развитото себеусещане, че надали е в топ 10 на най-важните неща във Вселената, З.Р. (28) признава, че се пропуква и не може да спре да възприема в съзнанието си така, сякаш всичко се върти около него.

"Вижте, аз съм рационален човек, зная, че ще поживея още няколко десетилетия и малко след това ще бъда забравен завинаги. Опитвам се да се наслаждавам на това чудо живота, на хубавите му страни, но не мога да спра да се вбесявам и напрягам от тъпотии. Ето, например днес закъснях да изляза и изпуснах възможност да напазарувам преди зеления коридор за пенсионерите, а като се прибрах, разбрах, че е отменен още преди 2 месеца" - доверява мъжът пред наш репортер.
Неговата житейска партньорка - Ф.П.(29) допълва, че любимият ѝ през повечето време демонстрира свеж разсъдък, но когато стане подвластен на някоя емоция, светът му се смалява и не стига много по-далеч от личния му нос.

"Ма поне не е боклук като тоя предишния, дето ме биеше и изобщо не се беше замислял колко звезди има в собствената му галактика" - премерва плюсовете и минусите на стуацията, базирани на предишен житейски опит младата жена.

Връзвате ли се?

Избери отговор!
Край