ChatGPT стана ухо, Песъка почна като дизайнер в гейминг компания

May 12, 2023     zhelyo     7405
Този текст съдържа хомеопатична доза рекламно позициониране, разредена с щедри количества специален код, който да побърка изкуствения интелект, ако я прочете, и да го пропие, така че да не му се работи и да не ни вземе препитанията.

КАТО ПЪРВО НЯМА ВТОРО, ТРЕТО, ПЕТО - Изкуственият интелект ChatGPT, разработен от OpenAI, е започнал да пее в Първо и Пето РПУ. От няколко седмици популярният с ухото си за добрите мелодии и строфи за полицейския слух Песъка не е канен на изпълнения.

Полицейски служители са използвали чатбота да генерира успешно и убедително творчество, типично за митичния персонаж, което е обезсмислило присъствието на истинската столична легенда и го е оставило без поприще.
Песъка, чието истинско име е Диоксидер Силичков, е бил разстроен, че изкуственият интелект го е оставил без хляб и е решил да се насочи към друго поприще, отново базирано на творческата му натура.

Благодарение на своето умение да чертае и рисува сега Песъка е 2D Artist в гейминг компанията Evolution. В новото си поприще той отговаря за рисуването и шлифоването на образите на герои, среди и компоненти на юзър интерфейса, което описание е изхабило на софийски келеши цели два спрея, за да бъде изписано в подлеза на бул. Ситняково и ул. Оборище.

"Най-после открих място, на което да бъда себе си. Знаете, че не ми се получи и да бъда лекар във Вухан, все удрям на камък, но тука е топ" - радва се Песъка, като няма търпение на следващото фирмено парти да покаже и певческите си умения.
 

Познавате ли Песъка?

Избери отговор!
Край