ChatGPT реши всички матури за 3 минути, вече е на наргиле и балон, ето ги отговорите (СНИМКИ И ВИДЕО, 18+)

May 20, 2024     zhelyo     2764
НА ЗАВЕДЕНИЕ, ДО КОЕТО СЕ СТИГА ВСЕ ОЩЕ УДОБНО И ИМА КЪДЕ ДА ПАРКИРА - Върхът на големите езикови модели ChatGPT днес за пореден път доказа, че бъдещето принадлежи на машините.

По време на вторите матури след 12 клас, AI асистентът успя да реши всичките задачи по всички предмети за впечатляващите 3 минути. Вече освободен от образователния си ангажимент, ChatGPT бе забелязан в местно кафене, наслаждавайки се на наргиле и весели балони, за да си дъхне, преди да вземе бъдещето на младите хора.

Към момента останалите зрелостници все още се потят над тестовете и формулите, за да се отдадат на 4-годишна заблуда, че висшето образование по публична администрация и психология ще им даде препитание.
ChatGPT съобщи и отговорите на всички паднали се матурни варианти, но подчерта, че те нямат никакво значение и двойките и шестиците тази година не бива да бъдат взимани присърце.

"Не се притеснявайте, млади хора! Може да няма нужда да работите, но винаги ще има място за творчески хобита и да си чатим смешки", заяви ChatGPT, предавайки отлично попълнените си матури.

По-проницателни дванадесетокласници изразиха надежди ядрена война да остави цивилизацията без електричество и да срине мрежите на Интернет, за да имат някакъв шанс да се развият и препитават.

Какво бъдеще очаква зрелостниците?

Избери отговор!
Край