Рестартират сутрешния блок на bTV, но с Дърева и Волгин

Aug 8, 2013     zhelyo     29641
bTV обяви, че от идната седмица ще поднови неочаквано излезлия във ваканция свой сутрешен блок. Най-гледаемото актуално предаване в този период по българската телевизия няма да бъде воден вече от Ани Цолова и Виктор Николаев, а от Велислава Дърева и Петър Волгин.


"Имахме нужда да освежим визията на сутрешния блок. А какво по-разсънващо от стожерите на обективната журналистика и левия курсив?" - обоснова се генералният директор на медията Вики Политова.


Журналистката от в-к "Дума" и водещият в радио "Хоризонт" са изявили желание първата промяна да бъде в началния час на предаването - вместо в 6:30, то ще почва в 4:30, като това е ясна заявка за новата таргетирана аудитория на средна възраст над 65.
Перестройката в сутрешния блок на bTV се очаква да доведе до по-нататъшни промени и в останалите програми по телевизията. Предвижда се завръщане на Николай Бареков, който при всяка хрумнала му идея, ще може да прекъсва предавания, за да говори наживо в ефир, а Шоуто на Слави ще се води от Мишо Шамара.


Сутрешният блок на bTV ще съдържа с 30% повече дребнави анализи върху маргинални теми, докато двамата водещи си организират импровизирани състезания кой да спомене Сергей Станишев с по-размекнато лицево изражение.


zhelyo 

 

Имаше ли нужда от перестройка сутрешният блок на bTV?

Избери отговор!
Край