БСПbook ще like-ва политически статуси от ваше име автоматично

Aug 21, 2013     zhelyo     5653
След като вчера бяха оповестени плановете на БСП да направи своя социална мрежа, днес станаха ясни и някои от иновациите, имплементирани във функционалността ѝ.


В новата мрежа потребителите автоматично ще харесват статусите на тези с VIP-профили, които ще бъдат отредени за партийни дейци, политици и "червени" интелектуалци.


Създаването на събития няма да бъде нужно, тъй като всички профили ще бъдат товарени във виртуален автобус при нужда, като няма да се обяснява къде и за какво ще ходят някъде, тъй като най-доброто за демокрацията е електоралният сюрприз.
Онлайн-петициите ще са благодатни, като всеки участник в мрежата автоматично ще се подписва в тях, а честитките за важни социалистически празници ще се появяват от името на всеки автоматично, за да не се допускат грешки.


Очаква се новата мрежа да позволи на симпатизантите на партията-столетница да са в крак с новините дори от своя телефон, като специално мобилно приложение автоматично ще звъни на регистрираните в сайта и през един час ще им напомня, че са от БСП и са против президента, а не обратното.


zhelyo

Ще си направите ли профил в новата мрежа?

Избери отговор!
Край