Бронзовата къща била Фарадеев кафез, пазещ от електромагнитното руско супероръжие

Jun 19, 2018     zhelyo     6174
СОФИЯ - Архитектурно-паметниковият комплекс "Бронзовата къща", който се случва на мястото на Мавзолея на Георги Димитров в София, всъщност е бункер.

Металното здание, което ще ознаменува невероятно успешното за целия Свят и Вселената нашенско европредседателство, предпазва от електромагнитни взаимодействия.

"Бронзовата къща е Фарадеев кафез. Имате го на микровълновата фурна - на вратичката има метална мрежа, заради която радиацията не излиза извън нея, освен ако не сте зрителка на Гала, тогава нямате микровълнова, защото я смятате за вредна, понеже физиката е по-сложна от това да сте патка" - обясни ситуацията средноинтелигентен човек, защото сме бедна медия и не можем да си позволим по-така източници.
Според запознати и честно казано чалнати хора, Бронзовата къща ще бъде ползвана от елита на България да се пази, когато руснаците поразят превърналия се в Содом и Гомор свят с електромагнитното си супер оръжие.

"Проблемът е, че в тоя паметник може да се съберат 10-ина човека, не че имаме и толкова елит, де. Но ще се сбият сериозно всичките, дето се мислят за елит и ще го счупят."

 

С тва вярно ли е?

Избери отговор!
Край