Русофил обяви Ботев за жертва на евроатлантическата пропаганда

Jan 16, 2023     Radoslav Nedelchev     2523
РУСИЯ, ТАЯ МНИМА ЗАЩИТНИЦА НА СЛАВЯНСТВОТО - Наш русофил сподели, че по принцип много уважава революционера, делото му и така нататък, но иначе Ботев си е бил жертва на чужда пропаганда.

"Ма как ще кажеш мнима защитница на славянството, Русия винаги е пазила славяните безкористно! Иначе е гениален поет, признал съм го, но особено в ония времена без Telegram и Facebook е било нормално да се подведе от младата по него време соросоидна пропаганда. Да можеше да види какво става в Донбас..мамата си трака ей, не е шега работа"  

Патриотът сподели, че не отрича Ботев, но само защото последният е жертва и са му промили мозъка, инак дори не би общувал с подобен човек. 
"Бих си поговорил надълго и широко с него и да му обясня, че тия работи, дето ги е казал за Русия, не са верни. Объркал се е - на 28 години момче, как няма да го излъжат хиените. Но ако не признае, че е сгрешил - бих го блокирал", откровеничи той.

Г. Н. Я (26 г.) твърди, че е с висше образование от училището на тежките удари на живота и за скромния си житейски опит е натрупал много повече мъдрост от балъци с по няколко висши.  

 

Заблуден ли е бил Христо Ботев?

Избери отговор!
Край