Астрономи откриха нова планета, астролози я обявиха за ретроградна

Sep 10, 2018     Венелин Костадинов     5159
ТУК, ПОД НЕБЕТО - Екип астрономи от НАСА откри нова планета, която се намира само на 10-15 светлинни години от Слънчевата система. Въпреки това, новата планета досега се успявала да се изплъзне от наблюдателните уреди и летателните апарати, като по този начин е останала незабелязана.

Астрономите кръстиха новата планета К01824 с обяснението, че всички други яки имената вече са изполвани за именуването на небесни обекти. Тепърва ще се правят редица изследвания, но повечето учени вече са оптимисти, че тази планета вече няма как да не бъде двойник на Земята и един ден човечеството да се пресели на нея, за да я съсипе по подобие на родната си планета.

Открието обаче предизвика редица реакции извън научните среди. Астролозите например също бяха впечатлени от открието на астрономите, които може би щяха да им бъдат колеги, ако астролозите не бяха получили дипломите си по интернет.
“Чувствахте ли се зле през август? Парите не ви стигаха? Отпуската свърши твърде бързо? Имахте усещане, че заслужавате повече от живота, но все нещо ви пречи? За вичко е виновна планетата К01824, която през този период беше ретроградна”, заяви известна астроложка, която иначе по професия е магазинерка.

Други астролози пък откриха, че планетата К01824 ражда нова зодия, която досега не е била известна на науката. Зодията се нарича Водоноска, а знакът и представлява жена, която носи вода на Водолея, който я лее на земята. Характерно за Водоноската е, че мрази лъжите, предателството и интригите, освен това е лоялна и предана към приятелите си, но е опасна за враговете си. Астролозите все още не са обявили по кое време на годината трябва да си роден, за да бъдеш зодия Водоноска, но милиони хора по цял свят вече се припознаха с новия зодиакален знак.

 

Чувствахте ли се зле през август?

Избери отговор!
Край