Борисов: Астрологията е шарлатанство, вече ще слушам само истинските учени!

Apr 27, 2017     zhelyo     4716
АСТРО-БЪЛГАРИЯ - Бъдещият и бивш премиер на нацията гордо заяви намерението си да започне да взима политическите решения на базата на експертни оценки и разположението на планетите и звездите спрямо Земята никога вече да не бъде фактор.


Това заяви самият той в живо видео по Фейсбук, след като сподели, че хороскопът за днес му бил изключително позитивен, но в първите часове на деня се полял с кафе, опарил с пура и се сетил за това какво безгрижно приятелство е имал със Сталийски преди КТБ да рухне въпреки положителния хороскоп и на самата банка.


Именно заради този низ от негативни случки, Борисов се усъмнил, че врачките и астролозите само му взимат парите за щуротии, на които обикновено се връзват полуграмотни лели в критическата възраст.
„Незабавно ще спра да вярвам на личния си екип от астролози и на щуротиите от хороскопите, стига вече са ме правили да изглеждам като глупак, какъвто по принцип не съм. Ше почна да се вслушвам в нещата, доказани от учените и тествани от техните колеги, за да нема грешки“, тупайки се в гърдите сподели Борисов, който все пак ще изчака ретроградния Меркурий да премине, за да състави дългоочаквания кабинет, но само защото го е чакал досега и една седмица отгоре нищо не.


Лидерът на ГЕРБ вече се е сдобил с епизоди на поредицата Cosmos, като новите му съветници му препоръчали първо да види тази с Нейл деГрас Тайсън като водещ, а като му хареса, чак тогава да се запознае и с класиките на Карл Сейгън.zhelyoвица

Кой учен ще стане съветник на Борисов?

Избери отговор!
Край