AI-мартеници дават съвети за оптимизиране на здравето и късмета

Mar 1, 2024     zhelyo     1514
В настоящия текст има платено съдържание. Ако го откриете, може да се поздравите за това, че сте част от едва 17-те процента адекватни потребители на интернет в днешно време.

НА МАСИЧКА НА ТРОТОАРА - На пазара вече има нови мартеници, оборудвани с интелигентни системи, които анализират личните и професионални перспективи на своите носители, предлагайки им конкретни насоки за подобряване на здравния статус и увеличаване на шансовете за щастливи събития.

Освен стандартните функции за следене на физическата активност и здравословното състояние, тези иновативни мартеници разполагат с приложения, които в реално време предоставят съвети за избора на най-подходящите маршрути през деня, така че да се избегнат стресиращи ситуации и да се покачи вероятността човек да се докосне до коминочистач.
"Разработваме също така игри с вложена реалност, така че мартеницата освен здраве и късмет, да носи разтуха и да развива мисленето. Пъзели, куестове и ролеви игри сме ги пуснали на QA-инженерите да ги тестват" - сподели Game Backend Developer-a на играта "Баба Марта бързала speed run".

Мартеницата ще може да помага на носителя си и в неговата професия, като например, ако е на позицията 2D Artist, ще му генерира векторни изображения и ще му посочва най-добрите цветове, за да не му връщат неща за преработване.

По-интересното е, че дори след традиционното закачане на мартеницата на дърво при първото виждане на щъркел, тя продължава да бъде от полза. Вградените в нея технологии позволяват проектирането на интерактивни игри и образователни програми върху природния пейзаж, превръщайки всяко дърво в потенциален източник на забавление в интерактивен свят.

AI-мартениците вече са на пазара и са на цени, достъпни само за хора, работещи в IT-индустрията или тежко корумпирани държавни служители.

Хубаво ли е новите технологии да навлизат и на територията на традициите?

Избери отговор!
Край