9 от 10 българи гледат VIP Brother само „докато сменят каналите“

Sep 21, 2018     Венелин Костадинов     7673
НИЕ ВКЪЩИ ТЕЛЕВИЗОР НЯМАМЕ - 9 от 10 българи твърдят, че гледат ВИП Брадър по Нова Телевизия, само докато сменят каналите.

Това показват данните от ново проучване, в което са взели участие наши сънародници от различен пол и възраст. Въпреки това предаването остава с най-висок рейтинг в българския ефир и по нищо не личи, че това може да се промени през следващите 15-20 години.

„Тъкмо бях изслушал последователното петата и деветата симфония на Бетовен и реших да изгледам един документален филм за Балканската война с чаша вино в ръка. На рекламата обаче реших да прецъкам каналите и така попаднах на VIP Brother. Гледал съм най-много 2-3 минути, честен кръст!“, заявил един от участниците в анкетата, който обаче успял да изброи всички участници и с какво те са известни. `
Междувременно стана ясно, че през следващите три месеца новинарските сайтове в България ще отразяват всички важни и интересни новини от къщата, за да не остане българин, който да не разбере, че Нора Недкова е първата изгонена.

„Разбрахме, че много хора се срамуват да гледат VIP Brother, защото после техните приятели им се подиграват, а понякога дори спират да общуват с тях и се правят, че не ги познават. Специално за тези хора решихме да отразяваме всички подробности от къщата.

Така хората спокойно могат да се преструват, че четат за урагана „Флорънс“, а всъщност да се информират каква е последната мисия на съквартирантите“
, заяви главният редактор на уважавано електронно издание, в което рядко има новини без капслок, две удивителни и една въпросителна.

Гледайте ли VIP Brother?

Избери отговор!
Край