10 Не!Съвета: Как да се борим с конспирации, илюминати, ГМО

May 8, 2015     zhelyo     14413
В свят, дебнещ българина зад всеки ъгъл, прикриващ опасности в неща като питейната вода и микровълновата печка, човек трябва да е нащрек. Не!Новините искат здрави и дълголетни читатели, ето как да сте такива:

1. Не ваксинирайте детето си! Ако вашият шанс да имате туберкулоза е отнет, поне нека вашето отроче го получи.

2. Избягвайте дишане, когато вали. Това, което си мислите, че е миризма на озон, всъщност е концентриран кемтрейлс, събран от водните капки в атмосферата.
3. Винаги проверявайте храната си дали е ГМО. Питайте я как е - ако отговори, значи е изрод, който цели стерилитет и ще се опита да ви омае със сладки приказки.

4. Урината е пречистена вода, пийте я. Уринотерапията е факт и все повече хора го знаят. Бъбреците на човек са инструменти за пречистване на водата, така че урината става все по-чиста след всяко завъртане в организма.

5. Носете заплатата си в църквата за осветяване. Всички работодатели са илюминати и урочасват парите, за да ви попречат на просперитета.

6. Не слагайте станиолено кепе на главата си, така усилвате сигнала! Сложете си шапка от олово срещу психотронните оръжия и кемтрейлс.

7. Не вярвайте на хора, чиято зодия е скорпион. Скорпионът е паяк сщипки и отрова, който може да погълне агне, ако никой не гледа. Зловещо.
8. Единствените мерки срещу фракинг е да се иде от другия край на глобуса и да се прави контра-фракинг. Така има баланс в земната кора и няма страшно.

9. Купете дюнери и хамбургери за кучето си. Ако не ви дават да го тричате за здраве, тричайте червата му.

10. Мислете отрицателно. Така, комбинирани с отрицателните психотропни вещества, с които Те ви облъчват, ще дадат умножение на две отрицателни неща и ще станете положителен човек.


zhelyo

Защо искат да ни прецакват, какво сме им направили?

Избери отговор!
Край