След скандала: Затварят Тръмп с български държавни тетки до изборите

Oct 11, 2016     zhelyo     5851
САЩка ВАСЕВА - След като се разрази скандал заради отношението на Доналд Тръмп към жените, което изненадващо за налудничаво богат селяк е като към ходещи вагини, с които може да си прави всичко, се стигна и до консенсус как да бъде наказан той.


Свикналият да топи чушката в на хляба мекото носител на разплетена дамаджана за коса ще прекара дните до изборите след по-малко от месец, затворен в една къща с каймака на жените от Източна Европа - българските държавни тетки.


Комисарки, секретарки, посланички, председателки, боркини със статуквото и всевъзможните други кадри на иначе най-красивите жени в света, ще са единствените живи същества, до които ще или не Тръмп ще има досег.
Всичко това, разбира се ще се излъчва денонощно, като зрителите ще проследят какво е отношението му към дами с по-абсурдни естетически разбирания, по-неграмотни политически и по-ояли се от строителни схеми.


"Харесвам как па точно в България се коментира това, след като там си траят за един човек, дето им купува къщи в Барселона, нови чантички, всички журналистки му пипат мускула и т.н. Ма и на Берлускони му правеха евала. Това сигурно е, защото съм рижав" - съзря дискриминация Тръмп и пожела да види гугутките, с които ще живее следващите седмици.


zhelyo

Как ще протече ситуацията?

Избери отговор!
Край