Съмненията се потвърдиха: Първата ваксинирана британка няма да може да има повече деца

Dec 10, 2020     zhelyo     76974
АНГЛИЯ - Последствията от ваксините срещу COVID-19 се оказаха толкова сериозни, колкото дори хората, които не могат да пишат правилно коментарите си из Facebook, твърдят.

90-годишната Маргаерт Кийнън, която първа получи съмнителната инжекция, няма да може да има повече деца, твърдят преглеждащите я лекари.

"Ето, искат да избият човечеството. Първо направиха вирус с невисока смъртност, а сега и ваксина, при чиито проучвания са умрели 6-ма, от които даже 4-ма са приели плацебо, но от мисълта за нея са пукнали" - споделя дама с размазано селфи на фона на домашен фикус за профилна снимка.
81-годишният Уилям Шекспир, който е вторият ваксиниран, пък очевидно е загубил ума си и твърди, че не е написал Хамлет, Крал Лир, Сън в лятна нощ и други неща, което съвпада с тезите, че чипирането ще контролира спомените ни и ще бъде ползвано за интелектуални кражби.

Междувременно бе организирана подписка срещу ваксинирането в МВР, където служителите подозират реформа чрез вредна ваксина на институцията вместо съкращения.

Ще се ваксинисате ли?

Избери отговор!
Край