Путин в България, предал се е на българската прокуратура да го разследва за военнопрестъпления

Mar 30, 2022     zhelyo     13293
ДОМ №5, РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА - В този миг от историята Владимир Висарионович Путин е под домашен арест от българската прокуратура.

Сензационната новина не бе предадена като хората, а чрез протяжен брифинг на говорителка с палаво излъчване и източен изказ.

"Господин Путин е тук, за да изчисти името си. Обвиненията във военни престъпления, които се разглеждат в Хага, вероятно са манипулирани от определен олигархичен кръг. Именно заради това той иска съдбата му да бъде решена в безпристрастната и високопрофесионана система на Специализирана прокуратура и Специализиран съд" - обяви специализираната говорителка, без да членува институциите, защото може да излезеш от варненско село, но варненско(то) село от теб - никога.
Международни анализатори считат, че стратегията на Путин е българската прокуратура не просто да го оневини за събитията през последните седмици, а да не успее да докаже, че той е бил президент на Руската федерация през последните две десетилетия.

Очаква се роденият в Чипровци потомък на боляри да бъде защитен с жива верига при евентуална мярка вместо мигновено оневиняване.

Каква ще е съдбата на Путин?

Избери отговор!
Край