Разкриха тайния план на Борис Джонсън за Брекзит - изстрелва Великобритания в Космоса

Sep 24, 2019     Оназис     5622
МЛЕЧНИЯ ПЪТ - Изтече информация за тайния план на Борис Джонсън за излизане на Великобритания от ЕС без сделка в края на месец октомври. Според надежден, неназован източник от близкото обкръжение на правнука на Али Кемал, невчесаният премиер е сключил тайно споразумение с космическия тесла-пионер Илона Мъст.

Джонсън е броил 100 милиарда (сто хиляди милиона според бройната система на Бойко Борисов) паунда в дребни монети на Мъст за да изстреля Албиона в Космоса, точно в полунощ на 31-ви октомври.

За целта са предвидени 5000 ракети SPACE-X GIGA HEAVY. С цел облекчаване на операцията, кафявите медии на острова вече са започнали пропагандна кампания за изхвърляне в океана на всичко по-тежко. В резултат на това няколко милиона автомобила вече задръстиха Ла Манша, а английската федерация по вдигане на тежести се самозакри. Британците масово демонтират капаци на улични шахти, камбани и други тежнотии, под предлог, че не са "еко".
Крайната цел на плана е извеждането на Обединеното кралство в околоземна орбита, на височина 250 км. над земята, което автоматично решава проблема за членството във всякакви земни организации.

Харесвате ли прическата на Борис Джонсън?

Избери отговор!
Край