Парламентарни избори 2021 Втори път (Предварително по минути™)

Jul 9, 2021     zhelyo     8754
Предпоследните парламентарни избори за тази година ще се случат в неделя, така че нека им обърнем малко внимание. Все пак гласуваме през 3 месеца, не е ежедневна досада. Ето в аванс как ще протече изборният ден: 

01:25 - НОВА ЗЕЛАНДИЯ - Изборният ден тече без проблеми и усложнения, тъй като българите в тази далечна страна не носят диагонални чантички с много електронни устройства и магнитни карти, които да смущават машините.

07:00 - НОС ЕМИНЕ - Начало на изборния ден почти навсякъде в страната, освен в няколко стотин секции, в които машините са казали да се изчака малко, защото трябва да им се ъпдейтва уиндоусът и не търпи отлагане.
07:04 - СОФИЯ - Първият успешно гласувал човек в страната е упражнил правото си на глас, без да знае. Спящ в дома си в София жител на Добрич е сънувал, че гласува и чипът от ваксината му е изпратил директно данните в изборната секция в родния му град.

07:45 - ТРЯВНА - Възрастна дама, свикнала да си плюнчи пръстите, когато се занимава с бумаги, го прави по навик и с машината. Така, без да иска, я хаква и генерира 900 000 гласа за БСП.

08:14 - ПЛОВДИВ - Първи сигнал за купуване на гласове от Столипиново в деня на изборите, но се оказва, че един от местните лидери е събирал пари за нелегални залози за финала на Европейското и е писал срещу имената на хората кой колко е заложил, а не колко е получил.

08:43 - БАНКЯ - Борисов гордо заявява, че неговият глас е най-големият глас и е половин милиард гигабайта. Подчертава, че ако не бъде подкрепен и не го върнат на власт, ще отиде да живее при Ердоган, където е по-хубаво. И няма да го екстрадират, ако нещо.

08:53 - ДРАГАЛЕВЦИ - Тошко Йорданов вдига скандал в изборната секция на Станислав Трифонов. Твърди, че шоуменът му е дал личната си карта и го е пратил да гласува вместо него, след като очевидно ще хвърля за Има такъв народ, но от комисията са го спрели, защото не могло с чужда лична карта. Сценаристът заплашил членовете на СИК с рязане на уши.
09:06 - НА КОН - Корнелия Нинова иска да покаже каква кръшна домакиня е и влиза да гласнува с брашняни ръце, защото е месила погача допреди това. Машината не отчита натиска на пръстите ѝ и председателката на БСП се заклева, че пак ще приватизира Трансимпекс и тая държава нищо хубаво не заслужава.

09:11 - ЗАД ХРАСТИТЕ - Ахмед Доган отива да гласува и заявява пред медиите, че не е подозирал как ДПС е превърната в партиен инструмент за влияние от Пеевски. Благодари, че лятото на крака са дошли да му го кажат хора от Да, България и обявява, че ще гласува за тях.

09:12 - ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - Христо Иванов се радва, че Доган е променил вижданията си и обещава, че като вземат властта ще му дадат да превърне замъка в Дръндар в Дисни ленд, за да има някакво препитание този почетен човек.

09:23 - ОТ ХЕЛИКОПТЕР - Татяна Дончева отново впечатлява с ексцентричен подход към олитиката и гласува чрез скок с бънджи от хеликоптер, като така преседява сумарно 4 секунди в стаята за вота, разделени на 10 придърпвания от въжето - да си даде личната карта, да вземе карта за гласуване, да избере партия, да избере преференция, да прегледа, да потвърди избора си, да вземе листчето, да го пусне в урната, да се подпише, да си прибере личнатата.

09:43 - СОФИЯ - Съпредседателят на новия вид патриотична коалиция с ВМРО, НФСБ и Воля Красимир Каракачанов гласува наглед успешно, но се връща, защото в бележката са му надписали 2 земелчета от топлата витрина.
09:52 - МОСКВА - Волен Сидеров, Костадин Костадинов и Жан Виденов влизат в един бар и не гласуват, защото машините са американски 5G колониализъм, пълен с ваксини и кемтрейлс.

10:14 - ВАРНА - Човек вдига скандал в избирателната си секция, тъй като не му позволяват да гласува с крака. Неговият довод е, че не иска да си дава личните данни чрез отпечатъци. Стига се до компромис да гласува с чурей.

10:44 - ЛОВЕЧ - Дама, преодоляла средната възраст, поставя рекорд по най-бавно гласуване досега - 2 часа и 18 минути, който е можел да бъде дори по-внушителен, ако друга дама, също преодоляла средната възраст, не я нападнала посредством напрегнат кудкудяк.

11:15 - ЛОМ - Тошко Лихваря сигнализира, че вместо бележка за ГЕРБ, машините печатели копия на дипломата на Киро Харварда. Местните негодували, защото заводи не се ядат, а искали дарение фурми.

11:42 - ЦИК - От Комисията обявяват, че поради това, че МВР е задържало 4.8 милиона потенциални продавачи и купувачи на гласове, всъщност право да гласуват имат всичко на всичко 14 души.
12:25 - АНКАРА - Валери Симеонов арестува граждански Ердоган, връзва го със свински опашки и обявява, че ще го пусне, ако се затворят всички изборни секции на територията на Турция.

13:12 - БУРГАС - Прочутият като Джейсън Борн, Ахил, Тор и Транспортер Стоян Колев нахлува в изборната си секция с мачете, бухалка, нунчако и 35 подрастващи потребители на Инстаграм, за да каже на комисията, че няма да гласува, защото си е изгубил личната карта.

13:41 - КОСТИНБРОД - Бойко Рашков открива флашка, на която твърди, че има 2 милиона гласа за ГЕРБ. Изяжда я показно пред медиите.

14:53 - ФРАНФРУНГ - Хора, искащи да гласуват за Има такъв народ, се оказва, че не са в списъка. т.е. Няма такъв народ.

16:15 - ТЕЛЕВИЗОРА - Социален антрополитолог се оказва опасан с динамит и, държейки детонатор, заплашва останалите в студиото, че ако народът не гласува правилно, утре няма да изгрее слънцето.
17:35 - СОФИЯ - Деца са проникнали в една от секциите и са инсталирали тик-ток на машините. Всички възрастни гласуват чрез танцуване или дублаж на смешни клипчета.

18:24 - ЛОНДОН - Пред българските секции има повече хора, отколкото се очакват на Уембли. Агитките на националните отбори и българските партии са отделени от кордони английски полицаи, извикани от тамошната провинция.

20:00 - ТЕЛЕВИЗОРА - Каналите са разкрили 15 минути преди края на изборния ден резултатите от екзитполовете, вървели свободно из Интернет цял ден, но за да не се окаже агитация, все още се страхуват да разкрият номерата на екипите на тимовете на финала на Европейското.

20:05 - СОФИЯ - Наблюдателка за честни избори в 91 НЕГ се спъва в щепсела на машината, което води до изключването ѝ и затриването на всички гласове от деня.

20:30 - ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ - Милиони гласоподаватели на ГЕРБ са се събрали, за да подкрепят Бойко Борисов и да обяснят, че изборите са тежко манипулирани. Правят жива верига, защото са чули, че Бойко Рашков идва с джипка да арестува партийното ръководство. Остават на бдение през цялата нощ, като пеят песни и слушат музика, нерядко и песни на Слави Трифонов.

За кого ще гласувате?

Избери отговор!
Край