Не!Интервю със Земята: Ще ставам все по-топла и влажна, в овулация съм

Feb 27, 2015     zhelyo     8969
Откриваме планетата Земя в обичайното си състояние - въртяща се около собствената си ос и кръжаща около енергиен магнат, пърдящ хелий на поразия. Такава я знаем всички - пъргава и ведра, сияеща в зеленикаво синкава аврора около оплешивяващото си теме. Поприказвахме си със Земята за миналото, настоящето и разбира се - бъдещите ѝ творчески планове.


zhelyo: Ще говоря на ти, понеже се познаваме и съм ти правил golden shower след няколко бири неведнъж. Ако имах камера, щях да снимам това интервю с безумен close up върху норвежките фиорди, за да се чувствам като Кеворк. Коя част от себе си харесваш най-много?

Земята: Ще ти говоря на въпреки, защото съм ти виждала пишката, докато пикаеш и не е кой знае какво. Обичам външността си и не се комплексирам от по-стройни планети като Марс, Венера и Меркурий. Това, че пазят форма, не е достатъчно, за да имат такива връзки като мен. Цялостният чар много зависи от атмосферата. Така че, може да се каже, най-много си харесвам атмосферата.
zh.: Не е редно да се коментира възрастта, но всички, освен религиозните дъмбели, които смятат, че си на 6000 години, знаем, че си на 4.5 млрд. години. Как се чувстваш на такава възраст?

З.: Наистина се лаская, че ме наричат 6000-годишна, но аз тогава бях горещо кълбо от лава, което шибаха непрестанно разни напористи астероиди. Не се гордея с тази част от миналото си, но бях млада и уязвима. С възрастта станах по-зряла и изискваща, като давах да ме шибат само големи и здрави астероиди. Е, пак имах един, който ми помля динозаврите, но все още го помня и атмосферата ми се задъхва от този спомен. За тия няколко милиарда лета съм видяла не чак толкова много, колкото си мислиш, защото Слънцето ме ревнува и непрекъснато ме заслепява, за да не ми шарят очите наоколо. Но когато Слънцето ми изригва в лицето, аз зад гърба си прикривам по някое друго метеоритче за доброто старо време. Тръпката ще ми е завинаги май.


zh.: А каква е връзката ти с хората? За тях ти си първата, вероятно и последната, докато за теб те изглеждат просто като мимолетна забежка. Виждаш ли се заедно с тях в дългосрочен план, например още няколко милиона години?

З.: Хората в началото бяха наистина интригуващи, доста чаровни с първобитността си. После станаха дори още по-добри, защото се научиха да ме копаят, а после и да ме сондират. Вече ми правят и фракинг, което ме кара да потрепервам от екстаз. Ако продължават в същия дух, не виждам причина да ги разкарам.


zh.: Да, но много от тях не искат фракинг, обявяват, че защитават по този начин твоят девственост и невинност...
З.: Ха! Девственост! Доста дупки са ми отворили и разширили астероидите, доста вулкани съм изпръскала в екстаза на гравитационното си привличане с други небесни тела. Не бих разчитала на прегръщачи на дървета, спящи с откровено желание в палатки, да ми защитават невинността, мога сама да се пазя, ако искам. Не съм беззащитна изобщо, нито пък имам срамни болести, от които наистина да се срамувам.


zh.: Добре, разбирам, че си планета, която знае какво иска и какво да получи. Сигурно си посещавала лекциите на Кобилкина. Но да завършим това не!интервю с любимия ни въпрос - Къде виждаш себе си след 5 години?

З.: Пак тука, на един месец от пролетното равноденствие, правеща си поредното селфи с невзрачната пъпчива Луна. Тя е от онези неуверени момичета, които се снимат с някоя приятелка - пичка, за да лъжат на профилната снимка, че може би те са пичката и да получат friend request. Себе си виждам доста по-топла и влажна, мисля, че ще съм в овулация.


zhelyo


 

Кое дава такова високо самочувствие на Земята?

Избери отговор!
Край