Седмичен не!хороскоп: 24.07 - 30.07

Jul 24, 2017     zhelyo     4073
Сега е един от най-подходящите моменти за теглене на непосилно голям за връщане кредит и надеждата, че банката ще фалира, за да не го връщате. Ако не стане точно така, не се ядосвайте, важното е да сме живи, здрави и ако може изкъпани. Ето ви бъдеще:

Овен - Облечени в оскъдно облекло ще си показвате задника през прозореца на лъскава кола с надеждата, че ще станете известни и богати, за съжаление не сте малолетни и тоя номер не минава.

Телец - Предлагате на Бойко Борисов да вземе безплатно около 4 сантиметра от вашия суджук и да си го ползва както ще.
Близнаци - Измисляте си интересен прякор, за да изглеждате готино пред приятелите си, но те не го захващат и продължават да ви наричат смотльо.

Рак - За първи път от години насам си купувате вестник и то не за да го четете, ами за да залепите страниците по прозорците като заместител на щори.

Лъв - С изненада научавате, че в ООН говорят по същия начин за миризмата от подмишницата ви, както за ядрените глави на Северна Корея.

Дева - Гледайки инцидентите, които остават с мотори, родителите ви са спокойни, че с вас такова нещо не може да се случи, понеже сте смотани и се возите само с градския транспорт.

Везни - Влизате в произволен офис на Мтел и вдигате скандал, обявявайки ги за некомпетентни мошенници просто така, профилактично, нищо, че не сте им клиент от години.
Скорпион - Застраховате се срещу това роботите един ден да ви заменят напълно, отмъквайки работата ви, като напускате и се отдавате на лежане на дивана.

Стрелец -  Опитвате се да накарате личния си лекар да ви даде медицинско, с което да удостовери, че все още сте под влиянието на пролетната умора и ако може да сте в отпуска до септември.

Козирог - Промотирате ходенето на планина във фейсбук, качвайки случайни снимки от интернет с надеждата, че уикендите повече хора ще се насочат натам и ще си останете сами на спокойствие в града.

Водолей - Така ще се случи, че уж ще отидете на лов и няма да ударите нищо, пък връщайки се ще имате само рога, поставени от жена ви.

Риби - Обвиняват ви, че за 4 години в гимназията не успяхте да научите френски, но за 1 седмица в Бургас и вече говорите като местна батка с татуировка адидас.
beasta
 

Каква зодия е суджукът?

Избери отговор!
Край