Какво друго можете да направите с 400 лева, ако не сте се вредили за билет за Джон Малкович?

Jan 26, 2023     zhelyo     7476
Народният театър се оказа тесен за любящия сценичните изкуства нашенец, така че е силно вероятно да сте сред онези, които не са се вредили да гледат на живо холивудчанската звезда. Не късайте и горете парите си, ето алтернативи за какво да похарчите двестато си евро, наречени все още четиристотин лева, докато не ни отнемат и това:

1. Един петък да мятате салфетки в дискотека в Студентски град. Пак си е култура, пак е супер, но си вземете и 30-ина лева за такси.

2. Да платите сметките за парно на две семейства за декември. Добре, че беше с летни температури, за януари ще е половин сметка, че една седмица ще бъде леко хладно.
3. Да направите първите 3 вноски за прекомерно големия за хола си нов телевизор на изплащане. И да гледате Джон Малкович по него.

4. Можете да декларирате 400 лева в имуществената си декларация пред КПКОНПИ и Сметната палата и поне за няколко дни да се чувствате по-заможни от Станислави Трифонов, докато той стигне до там, въпреки че може би има по-малко от вас, след като е върнал субсидиите.

5. Да ги обмените за криптовалути в Nexo с надеждата, че след като прокуратурата и правилните кръгове в страната национализират и усвоят компанията, активите ѝ ще скочат.

6. С 400 лева ще живеете охолно цяла година в Борован, област Враца и ще станете почетен жител и най-добър приятел на местните, ако ги почерпите.

7. Да не ги похарчите за нищо и заради инфлацията след две седмици реално да имате 382.74 лева.
8. Да организирате детско парти за рожден ден, стига на него да присъстват само две деца и то да продължи 12 минути, а тортата да е принтирана на картинка.

9. Ако пушите по 2 кутии на ден, това са ви цигарите за цял месец, че и отгоре. Ако обаче детето тайничко ви краде от цигарите и черпите колегата, дето принципно ги е отказал, ама може ли една, ще ви стигнат само за две седмици.

10. 400 лева са си 22.222222222... издания на Съвременна българска митология: Том Втори, но все пак това е българска книга и надали е толкова добра, че да си заслужава периодът след десетичната запетая.
 

Ще ходите ли на Джон Малкович?

Избери отговор!
Край