ЕКСПЛОЗИВНО! Фиджет СПИНърите съдържат СПИН!

Jul 19, 2017     zhelyo     3062
СКЛАД 5,34 В ИЛИЯНЦИ - Проверка на агенцията по безопасност на храните (защото маса народ е решил, че фиджет спинърите стават за завиране в устата и други отверстия) в склад на вносител на оригинални китайски играчки установи, че 140% от наличните фиджет спинъри всъщност са заразени със СПИН. И неслучайно са се казвали така през цялото време!


Агенцията по безопасност на храните уверява гражданите, че ще вземе съответните марки, за да могат играчките на пазара безопасно да бъдат завирани в устата и други отверстия. Най-вероятният метод за обезопасяване на джаджите ще е търкането им с чесън и оцет, тъй като първият съвет е дошъл от български баби, които така знаели от техните баби още.


ЛГБТИКЮАБВВГЗНГЛБЧРДЧНГЧБМ-общността в страната разпозна в проверката на агенцията за безопасност на храните опит за репресия срещу хората с нетрадиционна сексуалност и дискредитиране на тяхната кауза за повече трансджинджър играчки на пазара. 
"Някои хора просто не искат фиджет спинъри, които да се въртят във всички посоки! Това е активно мероприятие!" - твърдят активистите.


Същевременно интересът към фиджет спинърите не стихна, а дори се покачи, особено сред подрасналите поколения, които искат да станат талантливи като Меджик Джонсън или да са смислени хора като Фреди Меркюри.
 

Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg

В коя от дупките на фиджет спинъра си пъхате пръстчето и други стърчулки?

Избери отговор!
Край