България събира всички световни икономически потоци (ВИЖТЕ КОИ, СНИМКИ, ВИДЕО, КЛИКБЕЙТ)

Feb 21, 2019     zhelyo     1675
Нашата родина ще я бъде. При това ще я бъде в ролята на колосален Вселенски хъб, концентриращ всеки ключов и неминуемо печеливш проект. Толкова потоци ще се влеят в нас, че ще се превърнем в океан от възможности, просперитет и връх на Международното положение.

  Ето какво ни очаква, дочaква или вече се случва:

  Турски поток
Ясно е, че пръските от любовта между Русия и Турция ще бъдат по нашите лица. И ще ни харесва. Тук няма много за пояснявания. Усмихваме се в камерата, целят ни лицата, получаваме си стотинките.

  Южен поток

Може и да не се случи, но не пречи да наливаме пари. То си е вид благотворителност. Даваш пари за Южен поток - отиваш в Рая. Особено валиден аргумент, ако си суеверен като бабичка премиер, носещ червен конец на ръчичката.

  Северен поток

Ангела ще пусне тръбата си към нас, нали ни обича българите? Пък и по тая тръба руснаците пускат по-качествен газ, нас ни цакат с глутенов, пълен с фруктозо-глюкозен царевичен фураж.
  Западен поток

Така ще го наричаме за пред евроатлантическите партньори. Иначе ще си е Източен поток. И като стане нещо по него миризливо, нашите служби и прокуратури ще се правят на много изненадани. Добри сме в тая игра, все ни се разминава. Е, не на Луканов, ама това беше отдавна.

  Венецуелски поток

Той е финансов и цели да поддържа банковата ни система толкова стабилна, че планетата ще се разпадне, преди някоя нашенска банка да клекне. И изобщо няма да споменаваме Инвестбанк, това са слухове и не мож да клатиш Мадурото на банките ни просто ей тъй!

  Суджушки поток
Поток от корупция и лобизъм в цял свят, който ще се прихваща от КККОНПИ или както там е абревиатурата им за днеска. България ще бъде като Робин Худ - ще отнема корупцията на големите, за да я дава на бедните нашенски корупционери.

  Поточен поток

Този поток е по еврофонд и е субсидиран от Фонда на фондовете. Не се знае нищо конкретно за него, освен че е кохезионен, дигитален, проактивен, екоактивен, натурален, доброволчески, социалнопредприемачески поток. Абе едни хора, дето наглед читави изглеждат, ще цоцат от него и като ги питате “с какво се занимавате”, няма да успеете да разберете отговора им. Ма иначе са едни такива модерни, нахакани, свободолюбиви.

  Брекзит поток

Не може от Брекзит, каквото и да е това, да не капе по нещо. А понеже ние сме на дъното и физиката е отредила течностите да се стремят към него, значи ще капе към нас. Въпреки че как така текат мозъците ни към чуждоземски висини все още е научна мистерия.
  Гълфстрым

Текста дочетете в брой №45 на в-к Прас-Прес.

Кой поток ви е ключов?

Избери отговор!
Край