10 позволени Не!Ща, които не са виновни чак толкова за заразите

May 4, 2020     zhelyo     5181
Щабът ни каза, че разнасяме зараза дори с грешни помисли и виждане с приятели за по бира навън. Затова припомняме само позволените неща, с които не разнасяме зарази.

1. Ходене на гости. Като не може да се видите с приятели в градинка, идете у тях. Имат чешма и сапун, като не забравяте да си избършете лицето и ръцете във всичките им кърпи.

2. Ходене до магазина 46 пъти. Самият генерал-лейтенант д-р голям наш Бойко Борисов похвали мерките, подчертавайки, че тази опция съществува.
3. Возене с градския транспорт. Ако ви мързи да се разхождате до магазина толкова пъти, сега ви се е паднало почти винаги градският транспорт да е със свободни седящи места и да отидете до магазина 46 пъти с тролей, метро, трамвай, автобус, маршрутка.

4. Гледане на мачове на запис пред кварталното магазинче на телефона на Тони. Тони е набарал сайт с класики от Шампионската лига и докато сме на опашка за още мастика, може да изгледаме някой, дето сме му забравили резултата и има интрижка и вълнение.

5. Маникюр и прическа. Жизнено важните сектори работят, а и как човек да излезе на 46 разходки до магазина или да иде на гости несресан и невчесан.

6. Може да обиколите България и всички работещи предприятия, шофирайки без колан. Това е само за Вас, г-н Премиер, но ние не делим хората на първа или шеста линия.

7. Гонки по булевардите. Уж са забранени, но в България правото действа на база кое активно се наказва и кое се оставя на самотек. Така че може да излезете навън и да вдигнете 200 километра в час до съседната махала. Само не оказвайте първа помощ, понеже социалното дистанциране се нарушава.
8. Щипане на банкомати. Изтеглете милиардите, дето сте ги закътали от банкомат с надеждата, че ПИН-кодът ви е уникален и никой друг няма същите числа като вас.

9. Опашката в бюрото по труда може да се превърне в новото ви социално хоби. Все ще намерите някой, дето го е закъсал повече от вас, за да ви се оправи денят.

10. Станете мисирка. Излезте от дискусийте и спекулациите във Facebook, а се съберете с интелектуалния елит на нацията и отразете всяка пресконференция.

Ще спрем ли вируса?

Избери отговор!
Край