10 Не!Възможни начала на интимната връзка

Aug 10, 2023     zhelyo     4393
Вече няколко дена откак народът се чуди от кога да брои 60-те дни гратисен период, в който насилието не е домашно, а широкоспектърно. Много спорове, професионални гледища, кодошлийски подмятания и фалшиви новини се изредиха около това кога започва trial периода на интимната връзка.

Ето няколко възможности, за да се избегнат противоречия, недомлъвки и правни спорове:

1. Приемно-предавателен протокол. Това е документ, с който населението е широко запознато, бланката е леснонамираема в Интернет, принтирате си в манията два екземпляра, че се приемате и предавате помежду си, дати, подписи, който иска може и печат или да цунка с червило. След това се начислява и амортизация.
2. Първата целувка. Да, логично е, целувката да е първата категорична проява на интимност, но често тя се случва някъде по-скришом. Затуй е нужно или да има охранителни камери по домовете на хората, или в началото на връзките да се целувате в молове, метрото, пред вход на банка или другаде, където е сигурно, че ви снимат добре.

3. Дата на първия чат, продължил повече от два часа след обичайното ви време за лягане. Тук съдебните експерти ще поровят малко, но лесно ще установят кога сте хлътнали помежду си. Няма да се брои, ако само единият е писал посред нощите, без да му е сийннато даже.

4. Събуждането до човек, с когото си спомняте взаимно как се казвате. Ако тепърва трябва да се запознаете, се брои следващото събуждане.

5. От първата разменя на "обичам те". Ако го каже само единият, другият има право на ограничителна заповед.

6. Началото на връзките може да се обявява пред медиите и да идват Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков да резнат лентата на връзката и да я обявят за открита.
7. Когато се регистрира общият фейсбук профил. Ако няма такъв профил, не се брои за интимна връзка, а за леконравна забежка.

8. Като му намерите място в детска градина. Ако няма място, не се брои. Нито връзка, нито детето.

9. За началото при възникнали спорове властите да се допитват до астролози. Като не могат точно да предсказват бъдещето, поне да се пробват да задскажат миналото и с нещо да са полезни.

10. Да се обявят интимните връзки без брак за незаконни. Сега християнски ценности ли ще налагаме, компромиси с това да включим да пише "между мъж и жена" няма да ни спасят от Ада, господа и дами законодатели. Вразумете се!

Кога почнахте интимната си връзка?

Избери отговор!
Край