10 Не!Съвета: Как да бъдем трол в Интернет?

Feb 10, 2021     zhelyo     3626
Троловете - енергийните вампири на Интернет. Те подменят дневния ред, подсилват слухове, изопачават факти, прахосват времето на цивилизацията, водят до бяс и еуфория. Единственият начин да бъдат победени е всеки да стане трол. Защото трол тролому не мож' тролна. 

Ето кратък не!ръчник със съвети как да станете трол и автоматично да вдигнете имунизацията си срещу тролене.

1. Когато искате да вклините измишльотина, започвайте с няколко проверими и неoспорими факта, а не я пускайте директно. Хората се предразполагат, ако са съгласни с 2-3 неща, да се съгласят и с последния извод. Делничните дни са 5 на брой, като първият е понеделник, а последният е петък, но знаехте ли че първоначално е имало още един ден между събота и неделя, но капиталистите го махнали и дори са подменили частта от Библията, в която Бог всъщност си почивал три дни.
2. След като някой е отделил очевидно много време да обори тезата ви, просто му отговорете лаконично с нещо от рода на: "Това не е така" или "не си прав". Полудяват.

3. Също за всяко по-дълго мнение вместо да отговаряте по същество, можете да върнете питане от сорта на: "Толкова обстоятелствено и подробно. Чудно кое ли НПО те финансира по цял ден да философстваш онлайн?"

4. Винаги започвайте мнението си с встъпителното "вие, българите", като изтъкнете, че живеете от 15 години в чужбина, където не е такава кочина. Гарантирано 200 човека ще ви се вържат и ще се обясняват, вместо да работят и да вдигат БВП на родината.

5. Използвайте тези, които са на ваша страна, дори да не са тролове, а просто глупаци. Всички имат стремеж към социализация и лесно може да сформирате глутница, която да насъсквате.

6. Отричайте се от тезите си и ги приписвайте на опонентите си, ако усетите, че надмощието ви се изплъзва и хората може да останат в добро психическо равновесие.
7. Пишете умерено неграмотно.

8. Обвинявайте другите уверено в неграмотност.

Последните съвети дочетете в новия брой №88 на Прас-Прес.

Ще има ли вече тролове след тия хубави съвети?

Избери отговор!
Край