10 Не!Ща, които щяха да спасят повече от вратаря на Ливърпул

May 28, 2018     zhelyo     16866
Вратарят Икарус подари 2 гола на Реал (Мадрид). Много хуманисти по цял свят му съчувстват и шестимата, а останалите злодейски му се подиграваме на неуспешно свършената работа. Ето кой и какво можеше да сложи на вратата на Ливърпул Юрган Клоп и да се размине с резила:

1. Тиранозавър рекс. Да, ръчичките му не стигат, също както на Леголас на вратата на мърсисайдци, но поне щеше да изяде Бейл.

2. Снимка на Георги Петков. Паспортен формат. Доста по-внушителен вратарски атрибут от немската имитация на Славчо Тошев (без Вивиан)
3. GDPR. Цял мач мадридите щяха да четат и да цъкат "съгласявам се" на условия за ползване на лични данни, че даже щяха да заспят и да забравят да контузят Мусала.

4. Оградата по границата с Турция. Може би на Реал щеше да им отнеме повече от час и половина, за да открият дупките.

5. Хомеопатия. Както знаем, дори да няма научни доказателства за това, всеки има познат, чийто познат се е излекувал от страшна болест с хомеопатия след провала на конвенционалната медицина, и най-вероятно комбинацията от малко вода със захар нямаше да метне топката на крака на Бензема.

6. Училищен охранител. Да, те са вечните свидетели на инцидентите в училищата, които влизат в телевизионните новини и дори не си измислят някакви оправдания защо не са предприели нищо. Но пред толкова камери в Киев, може би щяха да се понатегнат.

7. Алиго. Френското ястие, представляващо картофено пюре с разтопен кашкавал изглежда далеч по-стабилно от немския вратар Кариес.
8. Много бавно ходеща по средата на тротоара леля. Доста трудно е да преодолееш такава леля, особено ако е с тежки торби или приказва по телефона и несъзнателно криволичи.

9. Песен от Евровизия. Коя да е песен на Евровизия щеше да отблъсне атакуващите пориви на Реал. Особено Бейл с тия големи уши нямаше да изтърпи.

10. Българска абитуриентка. Не изглежда като да се пази - нито от хорското мнение, нито от срамни болести, но вероятно ще спре удара на Бейл да не ѝ развали шестата пробна прическа за 370 лева.

Кое би спасило Ливърпул?

Избери отговор!
Край