10 Не!Съвета: Как да се подмладим? (почти без cumshot)

Dec 12, 2014     zhelyo     5730
Младостта е доста популярна сред хората и кварталите, а Не!Новините имат изгода да бъдат четени от вечно млади и енергични хора, които да цъкат лайкове, да споделят и да могат да осмислят текстовете ни. Ето как:

1. Разходете се в червейна дупка нейде из галактиката. Щом работи в Interstellar, разни ще работи дори за хора от Чипровци. 

2. Не връщайте часовника с час назад през есента. Така реално ще сте с час по-млади, отколкото ви показват устройствата, които ползвате за времемерене. 
3. Като решавате судоку, напишете кур на всички квадратчета. Младите хора нямат време и желание да се съсредоточават върху правилно подреждане на цифрички. Младите творят!

4. Не членувайте в синдикати. Досега не сме виждали някой участник в синдикат да е млад - визуално, душевно и по елементарната склонност да не се излага, обличайки найлонов потник.

5. Преместете се в Северозападна България. Там населението наистина е зверски застаряващо и всички под 55 са млади и животът е пред тях.

6. Идете на естраден концерт. Дайте цвете на изпълнителя накрая и той със сигурност ще ви каже: "Благодаря, момченце/момиченце".

7. Наредете се на опашка в държавна институция. 2 часа ще ви се сторят като 20 години.
8. Пътувайте в Google Earth. Ще спестите време, както и екзотични дестинации като Индия няма да доведат до това да издрискате младините си.

9. Измийте паниците. Вече във верото слагат Q10 и екстракт от подмишница на жожоба, а същевременно ще се раздвижите и ще свършите нещо полезно.

10. Cumshot върху желаната за подмладяване зона. Казахме почти без, а 1/10 от опциите си е почти без. Не е ясно дали работи, но така си казват влюбените, за да се гледат после в очите, без да се мислят един другиго за извратени.

Кога ви е най-младият момент?

Избери отговор!
Край