10 не!причини да имате куче

Jul 21, 2022     zhelyo     4592
Колебаете се дали да се сдобиете с най-добрия приятел на човека в домакинството си, но нямате дори ОК приятел, с когото да премерите плюсовете и минусите? Не се безпокойте, Не!Новините са насреща. Ето няколко от най-важните причини да се сдобиете с куче. Ако поне 3 са валидни, то със сигурност е добра идея да се окучите вкъщи.


1. Обувките и чехлите ви са в прекалено добро състояние и хората смятат, че или сте прекалено богати, за да си купувате непрестанно нови, или не ходите и само се излежавате по цял ден.

2. Не искате гостите ви да се събуват, защото кучето би им изяло обувките и желаете да внесат всичко, което са настъпили навън по килима ви.
3. Обичате някой да облизва лицето ви, особено след като преди това се е случило подушването на задниците на всички кучета в квартала.

4. За разлика от човешките болници, ветеринарните клиники винаги са ви се стрували по-приветливи и хуманни и направо си е приятно да се прекарва време там.

5. Не ви се нрави чистотата и отсъствието на натрапчиви миризми в дома ви.

6. Пробвахте лепенки, фиждет спинъри и всякакви други варианти да си отбиете смъртоносния навик, наречен тютюнопушене? Е, а пробвахте ли изстискване на кучешката анална жлеза?

7. Обичате разходките, но най-много обичате да ходите километри с торбичка с ако в ръка, защото живеете в град, в който има кошчета през осем километра.
8. Бихте искали да ставате час по-рано, отколкото сега.

9. Бихте искали и съседите ви да стават час по-рано, отколкото сега, благодарение на вашите викове към Хера или Бенджи, които са тръгнали да лаят пак по боклукчийския камион.

10. Искате някой цял ден да скимти за вас, докато не сте си вкъщи, но като се приберете да не ви се кара, а да ви посреща с най-голямата радост на света.

Взехте ли решение?

Избери отговор!
Край