Wikileaks разпространиха предопределените резултати от първото в България електрическо гласуване

Mar 17, 2017     zhelyo     3913
НА ИНТЕРНЕДА! - Сайтът за разпространяване на информация, която властимащите по света не искат да имате за тях, но за техните врагове - може, разпространи предварително решените резултати от първото в България електрическо гласуване, което се очаква да се проведе някъде през 2392 година, когато ще има предсрочни парламентарни избори за пореден път.


Според изтеклите документи ГЕРБ и БСП ще спечелят по 50%, а патриотите в коалиция ДПС-ДОСТ ще спечелят - 30%. Митьо Пищова пък най-сетне ще е успял да гласува успешно за себе си и ще мине 4%-овата бариера, като тайничко в джобовете му ще бъдат Кунева, Москов и най-новото лице на дясното, обединило точните хора, преди да ги скара пак.


Всички споменати в нагласените предварително резултати полицити и подлоги обвиняват Wikileaks, че разпространява незаконно придобити документи, получени в резултат на хакване от руски правителствени хакери.
"Това е четиристотен пореден костинбродски скандал" - съобщава омбудсманът Мая Манолова, пратила лично Бареков в бъдещето, за да проследи фабулата до 2392 година. 


Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg

Кой хакна хакването на изборите?

Избери отговор!
Край