Въвеждат данък Народна емисия

Dec 6, 2019     zhelyo     2124
БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА - Сериозен данък ще направи България най-зелената и ангажирана с борбата срещу климатичните промени страна в света, предава източник от dnews.bg с ограничен достъп до собствения му сайт за пускане на такива фейк нюзове.

"Облагането ще бъде начисляването на всеки притежател на бели дробове и храносмилателна система. Налогът ще бъде по 40 лева на орган, т.е. при 2 бели дроба, стомах, дебело, тънко и право черво, ще дължите 240 лева" - съобщи Менда Стоянова на Цветанка Ризова, докато двете се състезаваха коя по-бързо върти колело за хамстер.

Освен тежкият данък за реализиращите вредни емисии от метан и въглероден диоксид органи, ще има и такса върху храните - най-висока ще е за боба, броколата и яйцата.
"Селяните ядат повече боб, така че това ще ги подтикне да станат по-загрижени за Планетата. Гражданите са хипстъри и са по-екологични, събират капачки" - допълни Нено Димов, министър на екологията.

Нацията отново помръкна, упрекна се взаимно, че не протестира, закле се, че ако някой излезе с камъни и пръти, ще го подкрепи и продължи да клечи.

Ще плащате ли?

Избери отговор!
Край