Чудовищно: Управници тровят народа си с посредственост, заради по-лесна власт

Aug 21, 2014     zhelyo     3375
БЪЛГАРИЯ - Древен народ е подложен на силни лъчения с посредственост, корупция и изкривяване на ценностите заради по-лесното задържане на власт от редица тулупи, тулупки и тяхните корпулентни тулупчета. Възможно ли е политиците умишлено да тровят суверена си, за да получат властта си не на база политики и идеи, а яхнали суеверия, слухове, компромати и други лайна? 


Прокуратурата и следствените служби не работят по случая, след като става ясно, че българската нация е напът да бъде превърната в умствен зеленчук, разсеян от важните и значими неща в страната като наличието на всевъзможни олигополи и монополи, прогниващи всевъзможни стопански отрасли, зависими държавни институции, неможещи да осъществят надзор дори върху банка, използвана като фондация-хранилка за медии, общественици и политици. 
 

Пръв за това, че нацията е тровена сигнализираха няколко чужденци, започнали резки удари по челата си, разбирайки защо българите живеят бедно, а обвиняват за това какви ли не конспирации, докато правят евала на хора с по 3 джипа охрана.
 
Политическите лидери са категорични, че никога не са искали хората да бъдат посредствени и заблудени, но така било най-лесно за всички.


По всички правила на цивилизацията, но не и по българските, се очаква нацията да бъде отнета от опеката на политиците, а те да поемат своята наказателна отговорност, но това няма как да стане, защото равенството пред закона е само словосъчетание без реална тежест.


zhelyo

Ебимумайката?

Избери отговор!
Край