Трифонов: Връщаме се на власт, Радев каза, че френското предложение е ОК

Jun 21, 2022     zhelyo     6781
ФРАНЦИЯ, ЗДРАВЕЙ - Лидерът на И Т.Н. обяви, че формацията е възвърнала подкрепата си към кабинета на Кирил Петков и ще продължи да участва в управляващата коалиция, като е наредил лично на Тошко Йорданов днес да каже на всички там, че пак са пичове.

Както стана ясно, вчера президентът Румен Радев обяви, че френската идея, каквато и да е тя, е най-хубавата досега, заради което последва ново видео-обръщение към нацията. 

"Реално това ни беше целта - да натиснем управляващите да не направят национално предателство. Щом предложението на франсетата е ОК, значи и ние сме ОК и няма за какво да подкрепяме вота на недоверие" - сподели Трифонов в първото си усмихнато обръщение към нацията от години.
Партийният лидер дори смята да направи жест на добра воля, за да спои отношенията на кормилото на държавата, като е настоял за пътищарите да не се искат близо 4 милиарда лева, а само близо 3.

"Научих и какво е Капитан Андреево, както и какво работи Орлин Алексиев. Не виждам драма, но в името на добросъседството, предлагам да се съгласим да не сме съгласни и да гледаме напред." - завърши обръщението си Трифонов.

Кой да излезе следващ от правителството?

Избери отговор!
Край