Ексклузивно и с много удивителни!1!!!: Рут Колева била дъщеря на Иван Костов

Feb 6, 2014     zhelyo     6593
Нашумялата със статус певица Рут Колева се оказа засекретена дъщеря на Иван Костов, чиято мисия била да изнесе златото от KLETA MAJKA BALGARIQ, разкриват документи, намерени в тайните дневници на Людмила Живкова - първия български рептил.


Според разкритията тайната дъщеря на Иван Костов целяла чрез антибългарски статуси да обезцени земята в страната, така че тя да може да се продаде евтино на евреи и дори гейове.


"Рут Колева е агент на NSA и е съдействала на Цветанов за подслушванията!" - категорични са и от легия Антимафия. От легия Контрамафия пък твърдят, че Рут Колева изнасяла български канабис, за да може у нас да се продава пластмасов и парников турски такъв.
След разобличаването на истинската същност на певицата се очаква тя да се консултира с рептили, за да промени визията си, като експерти предполагат, че тя може да се превъплъти в Илиана Раева, Серж Йофу или онзи човек от ДКЕВР с извънредно странно ситуираната глава, когото напоследък показват по телевизора.


По този начин Не!Новините за пореден път ви поднесоха ексклузивна и скандална информация с много удивителни в анонсиращия дял на заглавието, с което се опитаха да си докарат семпъл имидж.


zhelyo

Как да се предпазим от Рут?

Избери отговор!
Край