Яне Янев отрича за скандал с бяла техника

Jun 29, 2009     zhelyo     1757
Лидерът на Ред, Законност, Справедливост Яне Янев отрече слуховете, че се е скарал с ютията и фритюрника си преди две вечери.

 

Според анонимни и несигурни източници депутатът обърнал няколко чашки и се заформила дискусия. Обвинил фритюрника в нацизъм, ютията се застъпила за готварския уред и настъпила мазола на Янев, наричайки го популист и агент на бившата Държавна сигурност. Лидерът на РЗС се разярил и нарекъл ютията подлога на турцизацията в страната. Фритюрникът се върнал в спора, изразявайки тезата, че ако България бе нормална страна, Янев би продавал пуканки в увеселителен парк. Разсърден от оскърбителните думи Яне Янев си легнал.
 

Помолен да коментира горното, роденият в Сандански политик каза, че е плод на неговите опоненти. Според Янев това е долна лъжа и опит за подвеждане на неговите симпатизанти, както и уронване на престижа: \"Това е груб и нечестен опит за изграждане в публичното пространство на една грешна представа за мен. Разни елементи искат да ме представят като недиалогичен и нетърпящ чуждо мнение. Но попитайте плюшеното ми мече Джошуа как добре се разбираме и ще откриете, че атаките срещу мен са плод на страха на някои люде, чието време изтече!\" - добави още Янев.

 

Край