Правителството успокои след оценката от Standard and Poor's: Ще теглим бързи кредити

Dec 17, 2013     zhelyo     2658
Негативната перспектива на кредитния рейтинг, която агенцията Standard & Poor's, не тревожи България и правителството има план за действие при бъдещ скок на лихвите. Това обяви финансовият министър изпод изящната си прическа.


"Само чрез SMS за 24 часа България може да получи няколкостотин милиона евро. Без допълнителни въпроси или кредитен рейтинг" - споделя Чобанов, бършейки запотените си бузи с разпечатаните му опорни точки.


Според финансовите експерти начело на държавата не е проблем, че става въпрос за заеми с огромни лихви, които надхвърлят размера на кредита само след месец-два.
"Ние тия кредити ги теглим, за да развием страната. След няколко месеца икономиката ще е толкова продуктивна, че лихвите ще ги погасим като носорог, гасящ пожар в саваната" - сподели смело и окрилено финансовият министър Чобанов, вдъхновен от филм за носорози, гледан от него по Animal Planet.


Междувременно стана ясно, че рейтингът, даден от Standard & Poor's може да бъде променен до няколко месеца на SHIT, но повечето хора у нас са го дали от бая време, така че промяната е чиста формалност.


zhelyo

Какво би ви накарало да изтеглите бърз кредит?

Избери отговор!
Край