Познаха хороскопа на жена от Исперих!!!

Mar 2, 2010     zhelyo     3164
Събитие, случващо се веднъж на сто и осем години по света, се осъществи не къде да е, ами в българския град Исперих. Там жена на име Фатма с изненада открила, че във вестника са познали хороскопа й.

 

Събитието е от особено огромно значение за гилдията на астролозите, тъй като в следващите 108 години, когато някой каже, че не са му познали и сантиметър от хороскопа, те ще кажат: \"Да, ама на Фатма от Исперих познахме!\".
 

Самата Фатма открила точния си хороскоп на другия ден, тъй като в Исперих от 10 години носят вчерашния вестник, така че самата тя не е имала особено голяма практическа полза от това да прочете за изминалия ден във весника, но символната стойност за майката на осем деца, шест от които без бронхит, е голяма.

 

В хороскопа на жената пишело: \"Овен. Днес ще имате перспективи да покажете вътрешното си аз. Ще имате момент, в който ще са необходими прояви на здрави нерви, но в края на деня всичко ще е постарому.\" Самата Фатма обясни, че през въпросния ден е пръднала, докато чакала на опашка в енергото, с което е демонстрирала вътрешното си аз, а после със здрави нерви е обяснила, че е невъзможно висока сметката й за ток. После се прибрала вкъщи, където две от децата й я посрещнали с бодра кашлица. 

 
\"Не можах да повярвам на написаното, сякаш има някаква астрологична магия!\" - диви се изглеждащата като 50-годишна 32-годишна жена. 

 

Астролози демонстрираха увереност и наизвадиха звездните атласи за общи кадри по телевизиите, в които да се покаже как те функционират. Венера е в трети дом, а Юпитер изрига накъмто Турну Мъгуреле. Пазете се от ишиас.
zhelyo
Край