Петъчен оптимизъм с Росен Плевнелиев - 05.10

Oct 5, 2012     zhelyo     1685
Здрасти, електорални единичета! Указът за слънчево лятно време си е все в сила и усмивчиците са пуснати на максимумчета! Хайде да обзорим седмичката!

 

Ще има гласувкане дали да се прави АЕЦ "Белене" или не. Много обичам изборчета! Нямам идея какво да зачеркна аз, защото никой не ми казва кое е истината. Дойдоха и някакви чичовци да дават пари, пък се оказаха измислени като дядо Коледа. Добра история, ама не съществува. Нищо де, все ще намерим как да си произвеждаме точе.
 

Също така говорих тая седмица и за цифровизацията. Първо, много е тъпо всичко да е на хартия и клинопис, трябва да се модернизираме. После пък някой каза, че цифровизацията била метафора за цифрички в нечий джоб. Аз се съмнявам, защото хората не обичат цифрички, а буквички, тъй като никой не обича математика. Ама си трябва понякога.

 

Говорих си и с едно ниско баскетболистче от Америката за това как трябва да се инвестирка в България. Дано дойдат тука хората и да направят заводи и офиси, че да живнем. Да няма нужда от петъчни оптимизми, а всеки ден да си е нова оптимизма!

 
Днес пък съм в Благоевград. 100 години в територията на България. Довечера с Бойко Борисов ще открием и лампите на стадиона там. Дано да няма от тлъстите нощни пеперуди покрай тия прожектори, защото са големи като врабчета и настръхвам!

 

Хайде, демократично избрали ме вотоподателиии. Леки петъче, съботка и неделичка, починете снажно и другата седмичка да ви е сполучливка!

 

:) Плевнелиев

Кое е най-позитивното отговорче днеска?

Избери отговор!
Край