Пеевски: Руснаци ми хакнаха Станислав Анастасов с цел да наклевети д-р Доган, който е най-евроатлантик в България

Jul 9, 2024     zhelyo     1798
ПАРК-ХОТЕЛ ТУК НЕ Е МОСКВА - Делян Пеевски обвини Русия в опит за дестабилизиране и всяване на раздор в най-евроатлантическата, либерална и прозападна партия в страната - ДПС.

Според председателя на партията, който не е Джевдет Чакъров, руски хакери са хакнали Станислав Анастасов и го използвали да напише донос до посланиците на партньорите от НАТО и ЕС.

Според Пеевски, целта на тази кибератака е била да се злепостави Ахмед Доган, когото той определи като "най-големият евроатлантик в страната, обичам го, д-р Доган е супер готин, заклевам се!".
В изявлението си Пеевски заяви, че Доган е жертва на мръсни игри и че всички обвинения срещу него за връзки с Русия са плод на вражески заговори и хакерски манипулации.

"Русия трепери, защото заедно с д-р Доган може да свалим Путин от власт. Или поне Борислав Боби Сарафов да му повдигне обвинение и да се наложи да се покрие в Дубай" - заяви Пеевски пред медии и до одобрителното кимане след всяко изречение от страна на Велислава Кръстева, сякаш е бавно дете, което изненадващо добре разказва урока си.


Защо Путин трепери от ДПС?

Избери отговор!
Край