ЕКСКЛУЗИВНО В ПИКНИК!!1!!: ПЕЕВСКИ ИМАЛ ЗЪЛ БРАТ-БЛИЗНАК, ПРЕДСТАВЯЛ СЕ ЗА НЕГО

Apr 25, 2014     zhelyo     7905
АГЕНЦИЯ ПИКНИК, ОСНОВЕН ВНОСИТЕЛ НА ЕКСКЛУЗИВНОТО В БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРНЕТ - Депутатът и син на майка си Делян Пеевски отново сподели пред агенция ПИКНИК, че всъщност има зъл брат-близнак, който върши пакости от негово име.


"Причините за негативния ми имидж са в него. Още като бяхме бебета той ме метна от високо. Аз паднах на глава, а той избяга. Разбрах, че е отгледан от хиени в Африка, затова му е такава зла природата" - жалва се кандидат-евродепутатът.


Злият близнак се казвал Найден и бил с 3 минути по-възрастен от брат си. Пеевски твърди, че именно той е бил завършил по съмнителен начин право в ЮЗУ, станал директор на варненското пристанище, участвал витиевато в много офшорки, опъвал медийни чадъри и оказвал влияние в прокуратурата, съда и други държавни институции.
"И всичко лошо се приписва на мен! Не мога повече! Искам Найден да бъде заловен и съден за кражба на личността!" - сподели Пеевски, предизвиквайки сензация за пореден път в една от любимите информационни агенции на България.


Делян Пеевски призна, че не само той е жертва на зъл близнак, като набеждаването му във връзки с Николай Бареков и Цветан Василев идвало от контактите между Найден с техните зли близнаци Страхил и Атанас. Пеевски мълчал досега, защото мислел, че обществото няма да му повярва, но тормозът вече излизал извън границите на допустимото.


zhelyo
Край