Пазарувал в нетрезво състояние задръсти пощенски клон с поръчка от Temu

Jul 4, 2024     zhelyo     1260
У ПОЩИНИ - Сугестиран от поголовната реклама жител на България се оказа жертва на пазаруване в нетрезво състояние.

Огромната поръчка от онлайн търговеца Temu на 37-годишния Арчибалд Джорев буквално задръсти пощенски клон.

"Нямам спомен, че съм правил поръчка. Сигурно съм се натряскал и докато съм гледал сторита и рийлове, ми е излязла някаква джиджафка и от там доминото на компулсивната поръчка на евтинджоси е потръгнало" - навързва две и две изтрезнелия вече гражданин.
Арчибалд се оказва под рекламния обстрел на китайската платформа за принудително евтина търговия и поръчва всевъзможни джунджурии на стойност около 350 лева. Това включвало всичко от светещи чорапи до кухненски уреди с формата на извънземно.

Две седмици по-късно, когато Български пощи се опитват да доставят поръчката, се оказва, че количеството на пратките е толкова голямо, че буквално задръства местния клон. Работници в пощенския офис са били принудени да работят извънредно, за да сортират и разпределят всички пакети, като заради липса на място, прибрали част от пратките в домовете си.

Temu е известно с това, че използва агресивни маркетингови тактики и е замесено в множество противоречия, включително обвинения за подвеждащи практики и използване на принудителен труд в производствените си вериги​, като от Комисията за защита на конкуренцията обявиха, че достъпът до сайта трябва да се случва само след тестване с дрегер. Дрегер може да се купи от Temu за 9.14 лв.

 

Поръчвате ли си глупости пияни?

Избери отговор!
Край