Павлова: На Йордановден ще бъде наводнен първият етаж на НДК

Jan 4, 2018     Томпсъна     6053
СТРАНАТА - За поредна година Йордановден измести фокуса на обществеността от разни семейни трагедии с по няколко смъртни случаи.

Импровизирано хвърляне на кръста за пред чужденците ще има в НДК, като за целта бе пуснат шадраванът с големите метални топки, което пък автоматично наводни първия етаж на Двореца.

Кметът на Нови пазар обяви, че тази година размера на наградата за кръстта ще зависи от етноса на спечелилия.
След като всякакви организации за защита на правата на човека (с начин на финансиране една идея по-прозрачно от това на футболните ни отбори) се самосезираха по случая, потърсихме кмета за коментар. Той не се отказа и не се извини за решението си и заяви, че на "тоя тип хора" колкото и пари да им дадеш - всичките ще ги дадат по книжарници и театри.
 
Тази година в Джебел за първи път ще се проведе церемонията по хвърлянето на кръстта. За целта ще бъде ползван единствения басейн в града, в хотел на един от многото анонимни и леснозаменими депутати от ДПС.

Разни патриотични формации, всичките с имена, които са вариации на не повече от 3 не много оригинални идеи, нямаха коментар по случая, но ни напомниха, че това ще е 5-та година в която Хекимян ще участва в мъжкото хоро в някоя студена река, което го упълномощава да говори с авторитет по темата за учебниците по история в училищата.

Софийските лелки, които след коментарите си за новогодишната заря предизвикаха разрив в отношенията между България и Китай, също се включиха по темата. Според тях е крайно време да се спре с тази глупава и варварска традиция.

"И после с моите данъци ще им се плаща престоя в болницата, след като получат двустранна бронхопневмония." - написа Елена Стоянова, 53г от София. Кирил Добрев в характерния за него шеговит тон коментира, че ако слушахме жените над 40 годишна възраст отдавна да сме се затрили като нация.

В коя река предпочитате да прекарате Йордановден?

Избери отговор!
Край