Съдебната реформа се отменя, нямало да донесе читав климат, мир, красота по света

Jul 22, 2015     zhelyo     4337
ПОД ПОЛИТЕ НА ТЕМИДА – С искрено съжаление баш главният прокурор Sotiris Spratus обяви края на съдебната реформа. Магистратът, в чиято експертност и почтеност може да се съмнява само някой луд злодей, заяви, че въпреки огромната му подкрепа и усилия, съдебната реформа няма да я бъде.

 
Всички изготвени анализи, изследвания, прогнози и екстраполации недвусмислено показвали, че реформата нямало нито да спре климатичните промени, нито войните по света, камо ли да ви направи по-красиви, умни и обичани.


Както е известно, само красотата и любовта ще спасят света, а символът на реформите Маргарет Тачър никой не я смята за красива или любвеобвилна, припомниха противниците на реформата.
 
Тотален експерт по квантово конституционно право, чиято позиция по даден въпрос се мени като позицията на електрон, чудещ се дали обича котки, подкрепи главния прокурор. 


"Тая реформа няма да реши проблемите с гладуващите деца в Африка или дебелите деца в другите континенти" - плеснаха с ръце всички и се прегърнаха като прелюдия за поредната оргия на статуквото.


L.M. с подмяна и изопачаване от zhelyo

Какво трябва да може правилната реформа?

Избери отговор!
Край