Нинова поднесе цветя пред паметник на Борисов, бил същият тоталитарен лидер като Живков

Jun 8, 2016     zhelyo     7097
БАНКЯ - Българската политическа обстановка ескалира до великолепни висини, след като лидерката на най-демократичната и най-мирна терористична партия поднесе цветя пред живия паметник на социал-тоталитаризма Бойко Борисов.


В двора на къщата на наследника на Тодор Живков следваната от съпартийците си Корнелия Нинова поднесе букет с цветя на настоящия премиер.


"Може да сме в опозиция, но не може да отречем приемствеността между вожда от Правец и вожда от Банкя. Дано да ни даде парьииииии!" - възклица Нинова, преди другарски да предизвика Борисов на канадска борба, прескочи кобила и пехливански изпълнения с олио.
От БСП обявиха Борисов за политика, който най-умело е спазил партийния завет през 21 век и признаха, че никой от Партията проклетница не е успял да му импонира по социалистическа помпозност досега.


Междувременно стана ясно, че лидерът на ГЕРБ и българския народ планира инвестирането на 78 милиарда лева в космодрум, а също така с негово лично съдействие гражданин на Провадия ще оплеви тротоар.


zhelyo

Кой ще даде пари на Нинова?

Избери отговор!
Край