Днес неловки хора ще опитат да произведат ежегодната си шега

Apr 1, 2014     zhelyo     12056
ИЗ СТРАНАТА - Днес е първи април и неловките хора, които се смущават и не разбират нещо, ако е малко по-различно от това, с което са свикнали, ще се опитат да произведат шега.


В очакване на ежегодния къшей хумор млади и стари ще развържат сърцата и умовете си, за да се посмеят един на друг, преди да се върнат обратно към ежедневието, в което смехът е табу, освен ако не попаднат на мръснишки виц в интернет.


"Довечера се събираме цялото семейство и ще се опитаме да направим шега. Обичам първи април, защото е по-така настроението. Шеговито. В другите дни шега не бива" - споделя Франческо Петров - обикновен гражданин, неподозиращ своя потенциал за свирене на контрабас, тъй като не му е хрумвало да пробва.
Шегите ще бъдат съпроводени със странен, често граничещ с истерията смях, тъй като мнозина се смеят от първи април до първи април и не са упражнили изразяването на удоволствие от хумора по по-общественоприемлив начин.


От утре отново всички ще се вземат насериозно и с драматичен патос ще се отдадат на мимолетното си съществуване в безкрайно малката точка от Вселената, позната ни като планетата, на която е разположен яз. Доспат.


zhelyo

Бива ли шега с шегуващите се?

Избери отговор!
Край